FREIMEISTERKOLLEKTIV Orange, Bitters, Wein 969 - main image

50CL

FREIMEISTERKOLLEKTIV Orange, Bitters, Wein 969

19.4%aperitif a base de vin50cLgermany Ref 61809

26.00 €

i.e. 52.00 € / liter

Franck Audoux, owner of the Parisian bar >Cravan<, is a cocktail archaeologist and author. His specialty: the deep interaction between artistical avant-garde and modern bar culture in Paris during the Twenties and Thirties. His research inspired him to create an aperitive with orange notes and bitter aromas.

Ale...
See more
  • Free delivery from 130€

  • Secure payment (CB, Bank transfer, Paypal, ...)

  • Protected package

Franck Audoux, owner of the Parisian bar >Cravan<, is a cocktail archaeologist and author. His specialty: the deep interaction between artistical avant-garde and modern bar culture in Paris during the Twenties and Thirties. His research inspired him to create an aperitive with orange notes and bitter aromas.

Alexandra Schmedes, a bio-vintner in the proximity of Toledo, supplied the red wine. Gerald Schroff, a liqueur export from Berlin, provided support when developing the recipe. A true European drink was born, which is best enjoyed on ice with a shot of soda water and orange zest.


Ingredients:
Bitter Oranges, Orange Spirit, Wormwood, Orange Blossoms, Gentian, Macis Flower, Angostura, Cinchona Bark, Red Wine, Verjuice, Sugar, Contains Sulphites

Do you like this ?

See more items from

Closer to the producer

Le concept

Freimeisterkollektiv s'appuie sur la tradition des petites distilleries artisanales ainsi que sur l'expérience de nos barmen et experts dans leurs domaines respectifs. Notre force motrice est le désir d'expérimenter et de collaborer. Nous développons des interprétations modernes des classiques et proposons des spiritueux inédits tout en cherchant continuellement de nouveaux territoires.

Ce que nous voulons

Nos clients doivent savoir ce qu'ils boivent et qui l'a produit. Toute notre production est soumise à une transparence totale. Nous sommes le lien entre le producteur, le barman et le connaisseur ; entre les zones urbaines et rurales, entre les artisans et l'aficionado.

Ce que nous défendons - Des produits fabriqués à la main par des micro-distilleries indépendantes, sans arômes artificiels ni additifs. - Des produits exempts de sucres ajoutés et artificiels. - Des produits exempts de substances génétiquement modifiées - Un processus de fabrication transparent avec des matières premières durables

No review published on this product for the moment