50CL
LABALLE 21 ans Gold 21
41.6%armagnacs50cLfrance Ref 61497
81.00 €
i.e. 162.00 € / liter
GOLD -21 is part of a collection of three blends developed with the aim of rejuvenating the oldest eau-de-vie in France and adapting it to today's consumption patterns while respecting traditional know-how: the colours and natural degrees show the importance of time in Armagnac. GOLD -21: the minimum ageing period in L...
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GOLD -21 is part of a collection of three blends developed with the aim of rejuvenating the oldest eau-de-vie in France and adapting it to today's consumption patterns while respecting traditional know-how: the colours and natural degrees show the importance of time in Armagnac. GOLD -21: the minimum ageing period in Landes oak barrels is 21 years. ORIGINAL because it has the complexity of an old armagnac, offers a journey into authenticity: As a digestive, as a pure tasting for confirmed or unconfirmed armagnac lovers.
- Brand : laballe
- Origin : -
- Merchant : No information.
- Strength : 41.6%
- Volume : 50cL
- Age : 21 yo
- Peated : Unpeated
- Packaging : metal tube
- Ref. : 61497
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Closer to the producer
Depuis 1820, la famille Laudet produit de l’armagnac à Laballe, domaine niché au cœur du Bas-Armagnac Landais.
Cyril et Julie, 8eme génération, bougent les lignes pour conjuguer « traditions et innovations » avec un travail de restructuration double. Celle du vignoble tout d’abord, entre plantation, agroforesterie, prairie et élevage, conversion Bio, puis de l’image via un positionnement marketing précurseur en Armagnac et des assemblages inattendus.
Cette nouvelle dynamique est rythmée par leur mantra : ARMAGNAC IS BACK !
Cette gamme illustre l’envie de Cyril et Julie de voir revenir le plus vieil alcool de France sur le devant de la scène. Novatrice, dynamique, esthétique, elle sublime les différentes qualités d’armagnac tout en mettant en avant le savoir-faire et la tradition. Dans ces flacons contemporains, trois élevages différents expriment tout le potentiel de l'Armagnac : pur, en cocktails, on the rocks, à l'apéritif ou en digestif, l'armagnac est de retour, pour tout le monde, du simple curieux au mixologue accompli.
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