DISTILLERIE DES PYRÉNÉES Gin Bear Brothers Microcitrus Bio - main image

50CL

DISTILLERIE DES PYRÉNÉES Gin Bear Brothers Microcitrus Bio

45%london dry gin50cLfrance Ref 63508

52.00 €

i.e. 104.00 € / liter

Our Microcitrus Gin is a spirit on a wheat base that we select for its roundness. This Gin is a concentrate of exceptional citrus fruits.
Microcitrus is the Latin name of the Caviar Lemon which is our flagship ingredient and of which we use several varieties, we add Bergamot, Yuzu, Buddha Hand Cedar, Corsican Cedar...
See more
  • Free delivery from 130€

  • Secure payment (CB, Bank transfer, Paypal, ...)

  • Protected package

Our Microcitrus Gin is a spirit on a wheat base that we select for its roundness. This Gin is a concentrate of exceptional citrus fruits.
Microcitrus is the Latin name of the Caviar Lemon which is our flagship ingredient and of which we use several varieties, we add Bergamot, Yuzu, Buddha Hand Cedar, Corsican Cedar, several varieties of Yellow Lemon and Combava. We balance this base with fresh Coriander and liquorice. Our Genever is hand picked in our French mountains at an altitude of over 1000m.

We distil on the Rolls-Royce of stills, the Stupfler. These handcrafted pieces of goldsmithery allow us to obtain round and smooth spirits, with an extreme fidelity to the ingredients used.
We reduce all our spirits with spring water from the Pyrenees and bottle them at the distillery.

Do you like this ?

See more items from

Closer to the producer

Distillerie lancée en 2019 par deux frères et un ami d'enfance, tous originaires des montagnes pyrénéennes ou les Ours ont été réintroduits.

Convaincus de la nécessité de mettre en avant la gastronomie et le savoir-faire Français, nous axons notre production sur la qualité de nos spiritueux.

Nous recherchons les meilleures matières premières, que nous distillons sur les meilleurs alambics, nous réduisons à l'eau de source des Pyrénées.

Nous distillons du Frais, du Bio, sur base de blé. Nous ne rajoutons rien à notre distillation, pas d'huiles essentielles, d'arômes, de sucre...

Mon frère Julien, notre ami d'enfance Frédéric et moi (Alexandre), avons décidé de convertir notre passion de la gastronomie, des spiritueux, de l'oenologie en projet entreprenariat ambitieux. Fier de notre terroir nous avons pour volonté de le mettre en valeur en produisant les spiritueux les plus qualitatifs possibles. Nos alcools blancs, Gin et Vodka ouvrent la route à notre whisky qui sera disponible en 2024.

No review published on this product for the moment